Okay op Terschelling

September 7, 2017

Weekendje Terschelling achter de rug. Het vakantiegevoel begint al wanneer je op de kade van Harlingen op de boot staat te wachten. En vanaf dat moment wordt het bij elke meter over de Waddenzee alleen maar sterker. Sportief geklede mensen met rugzakken bevolken de dekken. Iedereen in opperbest humeur. We zijn even los van het vasteland. Los van alles waaraan je vast kunt zitten. Van alles wat jou vasthoudt. Natuurlijk, ook op een eiland kun je vastzitten, gevangen gehouden door de omringende golven. Maar wie op TEVETAS vakantie komt vieren, krijgt stante pede het euforische eilandgevoel: de geur van de Waddenzee, het gekrijs van de meeuwen, de zilte lucht, de frisse wind, de duinen, de heide en de cranberries. Wij logeerden in Stay Okay. Als je dat als gebiedende wijs leest, kan ik nu zeggen: dat is helemaal gelukt!

 

 

Please reload

Recente berichten

November 16, 2019

November 7, 2019

November 2, 2019

October 25, 2019

October 18, 2019

September 22, 2019

September 14, 2019

Please reload

Archief
Please reload