top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHenk Fonteyn

Je wordt ouder pappa…

“Mannen blijven jongens!” “Hoe ouder hoe gekker!”. "Torschluss-Panik". Late midlife crisis. Sublimatie. Het zal allemaal wel. Noem het zoals je wilt, maar ik ben bezweken voor een nieuw speeltje: de Piaggio MP3. Een fors uitgevallen motorscooter met twee voorwielen. Tour de France-volgers zien ze momenteel ook dagelijks op het scherm.

Ik weet het: door de echte motorrijders wordt dit voertuig op zijn best met enig medelijden bekeken (en de berijder uiteraard ook), maar ik begin me er meer en meer senang op te voelen. De leeftijd waarop het heel belangrijk is wat anderen van mij zeggen of vinden, ben ik ergens in de afgelopen jaren gepasseerd. Ik heb er plezier in en durf me er best in het openbaar op te vertonen. Zeker in het gezelschap van mijn oudste dochter, die wel een echte motor rijdt!


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page