top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHenk Fonteyn

Oud is mooi!


Niet te diepzinnig dit keer. Moet gewoon even kwijt hoe leuk ik het vind dat er op onze wegen nog zoveel mooie kunstwerkjes op wielen rondrijden. Ze zijn ver over de datum, vervuilen ongetwijfeld op schrikbarende wijze onze lucht, vreten brandstof en maken onaanvaardbaar veel lawaai. Maar wat zijn ze mooi! De snoek, de eend, de kever, de kattenrug … Of de Mustang, die ik van de week ergens in de velden tussen Maas en Waal in het vizier kreeg. Ja, voor de liefhebber rijdt en rolt er veel moois over ons asfalt. Ik heb er verder totaal geen verstand van, maar mijn oog wordt gestreeld en ik gun de bezitter en bestuurder van het voertuig zijn of haar plezier van harte. En als de verkeersveiligheid het toe laat, schiet ik er snel een plaatje van. Want oud is mooi!


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page