top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHenk Fonteyn

Okay op Terschelling


Weekendje Terschelling achter de rug. Het vakantiegevoel begint al wanneer je op de kade van Harlingen op de boot staat te wachten. En vanaf dat moment wordt het bij elke meter over de Waddenzee alleen maar sterker. Sportief geklede mensen met rugzakken bevolken de dekken. Iedereen in opperbest humeur. We zijn even los van het vasteland. Los van alles waaraan je vast kunt zitten. Van alles wat jou vasthoudt. Natuurlijk, ook op een eiland kun je vastzitten, gevangen gehouden door de omringende golven. Maar wie op TEVETAS vakantie komt vieren, krijgt stante pede het euforische eilandgevoel: de geur van de Waddenzee, het gekrijs van de meeuwen, de zilte lucht, de frisse wind, de duinen, de heide en de cranberries. Wij logeerden in Stay Okay. Als je dat als gebiedende wijs leest, kan ik nu zeggen: dat is helemaal gelukt!


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page