top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHenk Fonteyn

Winterblues

Bijgewerkt op: 23 dec. 2020


Regen ratelt tegen de ruiten. Blue Monday is weliswaar gepasseerd, maar ik vrees nog altijd dat de griep me vandaag of morgen in de rug aanvalt. Het is een natte, sippe winter. Maar ik heb me voorgenomen, liever aandacht te hebben voor de groene sprietjes die in ons tuintje voorzichtig hun kopjes boven de aarde uitsteken. En voor het feit dat de dagen allengs weer beginnen te lengen. Conclusie: weer geen winter gehad dit jaar? Van mij mag het, ik ben een kind van het voorjaar. Maar let wel, zo heel lang is het nog niet geleden, dat Evert van Benthem twee opeenvolgende Elfstedentochten won. In beide gevallen, 1985 en 1986, liep het hard naar het einde van februari. Ik heb mijn schaatsen nog maar niet op zolder achter het schot geborgen. Alles is nog mogelijk.38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page