top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHenk Fonteyn

Impressie van een afscheid

Bijgewerkt op: 21 dec. 2019


Afgelopen zondag heb ik afscheid genomen van de protestantse kerkgemeenschap van Druten, waar ik twee jaar lang als interim-predikant gewerkt heb. Het was een warm afscheid, met welgemeende, hartelijke woorden van dank. En met een cabaretvoorstelling waarin ik op niet mis te verstane wijze gepersifleerd werd. Ik kan het niet laten om daar een aantal foto’s van te tonen. Zoek de verschillen! En verder een link naar dat prachtige lied “Mijn Gebed”, tekst van Gerrit den Braber, muziek van Joop Stokkermans. ( https://www.youtube.com/watch?v=uo2Ht-7k-04&feature=youtu.be). Een tophit op het snijvlak van religie en cultuur in 1970, in mijn afscheidsdienst met passie vertolkt door Gery, Gertruus, Gert en Bert. Ik geniet nog steeds na!


96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page